Workshops, high-tea’s en baby-showers
in de gezelligste huiskamer van IJsselstein!

Sinds september 2018 runnen wij samen met De Snuisterije In de Huiskamer van IJsselstein. Deze multifunctionele ruimte toveren wij om, speciaal voor jou, om er een workshop te geven, om er een gezellige high tea te serveren, of om door je lievelingsvrienden verrast te worden met een babyshower!

Meer informatie over In de Huiskamer van IJsselstein vind je op www.indehuiskamer.nl. Je mag ons ook bellen 030-6330430 of mailen info@tantecake.nl 

Het adres van In de Huiskamer is Kerkstraat 23, vlak naast onze winkel

Workshops! Er worden het hele jaar door leerzame, creatieve en inspirerende workshops en lezingen gegeven in de Huiskamer van IJsselstein. Benieuwd wat voor leuke workshops en lezingen dat zijn? Kijk dan even op de website www.indehuiskamer.nl, je vindt daar ook de agenda.

High tea Heb je iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, familiedag, of zomaar iets? Reserveer een high tea en kom uitgebreid tafelen in de Huiskamer! Wij serveren de high tea met hartige taart, hapjes en een selectie van de heerlijke taartjes van Tante Cake. Het ontvangst is met een feestelijk alcoholvrij drankje en er is onbeperkt thee. Omdat het extra gezellig staat dekken wij de tafel met nostalgisch servies en serveren wij de thee in porseleinen kopjes. Vanaf 8 personen. Prijs 22,95 per persoon.

Locatie: In de Huiskamer van IJsselstein, Kerkstraat 23 IJsselstein

Babyshower Een feestje om een zwangere vriendin te verrassen en te verwennen met lekkere hapjes en gezelligheid. De huiskamer wordt door ons aangekleed met roze of blauwe versiering en Tante Cake maakt hartige en zoete hapjes (zoals bij een high tea). Het ontvangst is met een feestelijk alcoholvrij drankje en er is onbeperkt thee. Omdat het extra gezellig staat dekken wij de tafel met nostalgisch servies en serveren wij de thee in porseleinen kopjes. Vanaf 8 personen. Prijs is 22,95 per persoon.

Locatie: In de Huiskamer van IJsselstein, Kerkstraat 23 IJsselstein