Welkom in onze eigenzinnige kookwinkel

Eigenzinnige kookwinkel? Ja, dat durven we wel te zeggen over onszelf. Wij zijn anders dan de meeste kookwinkels. Naast een assortiment leuke en praktische keukenspullen verkopen wij ook ouderwets vertrouwde merken. Ben je op zoek naar een raspje, aardappelschilmesje of een flessenborsteltje zoals je oma vroeger had? In De Keuken van Tante Cake vind je het! De Keuken van Tante Cake is een sfeervolle winkel voor echte genieters, liefhebbers van koken, lekker eten en gezelligheid. Wij verkopen niet alleen allerhande keukengerei en leuke hebbedingen, maar ook olijfolie, azijn én likeur van de tap. We geven graag advies en proeven mag altijd! Daarnaast verkopen wij nog heel veel originele cadeau artikelen en nog veel meer leuke en lekkere dingen. Kortom: een winkel waar je heerlijk kunt rondsnuffelen.

Messen! Wij verkopen het merk Forged, dit merk staat voor een bijzondere en opvallende koksmessencollectie verkrijgbaar in twee series; de Intense serie en de  Olive serie. De messen zijn volledig met de hand gemaakt, vervaardigd van Japans staal, hebben een hardheid van 58-60 rockwell en zijn verpakt in een prachtig gebrand houten kistje. Al deze factoren bij elkaar in combinatie met de zeer vriendelijke aanschafprijs maken dit stuk handwerk tot een prachtig product met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Hout! Planken in alle soorten en maten. Olijfhout, acacia, beuken, mango. Stoere planken, die mooi zijn als serveerplank en praktisch te gebruiken als snijplank. Kijk, daar houden we van. De olijfhouten planken uit ons assortiment zijn verkrijgbaar van 20 tot 80 cm, de planken van acacia hebben we als boomschijf en als ovale plank. Wij vullen ons assortiment regelmatig aan, waardoor ons aanbod zeer divers is. Naast de planken hebben we veel houten schaaltjes, van kleine om bijvoorbeeld nootjes, olijven of tapas in te serveren, tot mooie lange waar een stokbrood in past. Dit combineert ook weer prachtig met de aardewerken schaaltjes uit Tunesië en Spanje die we verkopen.

Raspen! Wij verkopen de raspen van Microplane. Deze rasp heeft een vlijmscherp, gelaserd bladoppervlak en is voorzien van een ergonomisch zwarte softgrip handgreep voor optimaal gebruiksgemak. Door de RVS-behuizing en kunststof beschermhoes kan de rasp zeer lang mee gaan. Extra fijn is dat deze rasp gewoon in de vaatwasmachine mag. Daarnaast verkopen wij nog tal van andere raspen. Van de ouderwetse nootmuskaat rasp, tot de blokrasp en stoere raspen die je keuken opleuken