Onze bruidstaarten maken we met liefde voor jullie! 
Wij maken graag de bruidstaart voor jullie mooiste dag.

Bruidstaarten. Sinds 2008 maakt Tante Cake bruidstaarten. Ons motto: een bruidstaart moet niet alleen heel mooi zijn, maar ook heerlijk smaken! Op de pagina Bruidstaarten Inspiratie vinden jullie foto’s van door ons gemaakte bruidstaarten.

Afspraak maken. Het is mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken in onze winkel voor een bruidsgesprek en proeverij. We bespreken dan een aantal details van jullie bruiloft zoals: het thema, de kleuren, het aantal personen, de locatie ,het tijdstip van het aansnijden van de taart en jullie kunnen een keuze maken uit verschillende smaken. Bel tijdens de openingstijden van de winkel naar 030-6330430, stuur een mail of (en dat vinden wij natuurlijk het allerleukste!) kom gezellig langs. Dan prikken we meteen een datum voor het bruidsgesprek.

Praktische informatie Onze bruidstaarten zijn bekleed met marsepein of fondant. We maken ook naked taarten met verse bloemen en/of fruit. Cupcakes als aanvulling bij jullie bruidstaart kan natuurlijk ook. De prijs van een bruidstaart en cupcake is afhankelijk van de bewerkelijkheid. Als richtprijs houden wij 4,50 euro per persoon aan voor de naked cake en 5,50 euro per persoon voor een bruidstaart met marsepein of fondant. Richtprijs van een cupcake is 3,50 euro. Voor het bezorgen van de bruidstaart vragen wij bezorgkosten, afhankelijk van de afstand, maar bestellingen kunnen natuurlijk altijd gratis worden opgehaald in onze winkel.