Houd je van koken, lekker eten en genieten?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

In de periode van 15 december tot 19 januari zijn wij geopend voor de verkoop van taart, olijfolie, azijn, koffie, thee, toast, dippers en nog veel meer lekkers!

 Verkoop van non-food is alleen mogelijk op bestelling. Heb je belangstelling voor een bepaald product? Bel naar de winkel 030-6330430 of mail naar: info@tantecake.nl

Bestellingen worden na 15:00 bezorgd

Keukenspullen. Wij verkopen een uitgebreid assortiment leuke en praktische keukenspullen. Van koekenpannen, pepermolens, keukenschorten, raspen en thermometers, tot leuke keukengadgets. Net als bij de rest van ons winkelassortiment vind je ook bij het keukengerei zowel ‘nieuwe’ als ouderwets vertrouwde merken terug. Ben je op zoek naar een aardappelschilmesje of een flessenborsteltje zoals je oma vroeger had? In De Keuken van Tante Cake vind je het!

Olijfolie en azijn van de tap. Ruim 30 soorten hebben we inmiddels. Allemaal van top kwaliteit en vooral heel erg lekker. Er staat iedere dag een selectie olie en azijn klaar voor je om te proeven. Heb je vragen over de olie of azijn, dan geven wij geven je graag advies! We tappen de flesjes al vanaf 100 ml. dus geen probleem om eens wat nieuwe soorten uit te proberen of cadeau te geven.

Gebak om mee te nemen. Iets voor bij de koffie nodig? Gewoon lekker thuis of om te trakteren? Wij verkopen onze taarten ook per punt! We hebben iedere dag een selectie gebak voor je klaarstaan.

Thee. Keuze uit meer dan 20 soorten losse thee van hele goede kwaliteit. We hebben een paar echte toppers, waaronder Vrolijke dames thee, Open Haard Romance, De glimlach van Mona Lisa en Het Geheim van IJsselstein.

Bakspullen. Achterin onze winkel vind je van alles om zelf aan de bak te gaan.
Marsepein en fondant, kleurstoffen, biscuit mix en cupcake mix, uitstekers, spuitmondjes en spuitzakken, bakvormen en nog veel meer!