slide cake

De Keuken van Tante Cake

tmetbril

Els02

 

 

 

 

 

 

Onder het motto dromen, durven, doen! hebben wij, Thérèse Knoop en Els Kerkhoven, op 1 oktober 2015 De Keuken van Tante Cake geopend. 

Thérèse is in 2009 gestart met Tante Cake. Taarten bakken is al jaren haar grootste hobby. Naast haar werk als doktersassistente en haar grote passie voor al haar kinderen, besteedde ze al heel wat uurtjes aan Tante Cake. Thérèse maakt van iedere taart een waar kunstwerk. Niet alleen de buitenkant moet goed zijn, de binnenkant vindt ze net zo belangrijk. Daar wordt dus veel aandacht aan gegeven. Tante Cake bakt taarten met veel creatieve energie!

Els heeft ruim vijfentwintig jaar als etaleur gewerkt en daarna als in- en verkoopster van keukenartikelen, thee, olijfolie en balsamico. Daarnaast is zij schrijfster. In 2009 heeft Els de Libelle Spannende Verhalen Wedstrijd gewonnen. Inmiddels heeft ze twee boeken (thrillers) op haar naam staan en boek nummer drie is in de maak. Tijdens de rustige momenten in de winkel kan het zomaar gebeuren dat je Els aan het schrijven ziet.

Els03Els06

De Keuken van Tante Cake is onze gezamenlijke droom. Wij wilden graag een winkel waar het gezellig is en waar altijd iets te doen is.

Nog voor je De Keuken van Tante Cake binnenstapt ruik je de geur van versgebakken taart en de heerlijke theesoorten. En er staat altijd iets klaar om te proeven. Middenin de winkel staat een lange tafel vol leuke keukenspullen. Het assortiment wordt wekelijks aangevuld en opgefrist zodat het de moeite loont om regelmatig naar binnen te lopen. Links langs de wand vind je een mooie sortering olijfolie, azijn en koffielikeur van de tap. Rechts staan alle keukenspullen en een kast met een mooie sortering losse thee. 

Achterin de winkel is het domein van Tante Cake. Daar bakt zij haar prachtige taarten die inmiddels beroemd zijn in IJsselstein en omstreken.