Welkom in De Keuken van Tante Cake!
Een winkel bomvol cadeau-inspiratie

Cadeautjes! Op zoek naar een leuk cadeau? In De Keuken van Tante Cake hebben wij veel plaats gemaakt voor artikelen die je zelf graag zou willen krijgen of cadeau zou willen geven. Vrolijke merken en een ruime keus aan leuke en lekkere dingen waar je spontaan blij van wordt. Hieronder laten we een aantal merken en producten zien, maar het is natuurlijk het leukst als je naar de winkel komt om zelf iets uit te zoeken! Onze winkel staat bomvol inspirerende spulletjes!

Rice! De producten van Rice stralen een grote dosis vrolijkheid en gezelligheid uit. Het Deense Rice is een kleinschalig bedrijf dat in 1998 is opgericht. Het melamine servies is kleurrijk, vrolijk en origineel en ook nog eens heel erg praktisch. Wat fijn is om te weten, is dat de producten van Rice worden geproduceerd met oog voor mensenrechten en gezonde arbeidsomstandigheden. Dit alles maakt dat wij fan zijn van dit merk! Have a RICE day!

Pip Studio! Dit mooie Hollandse merk is in 2006 opgericht door Anke van der Endt, afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven. In onze winkel verkopen wij vooral heel veel kopjes, bekers en theepotten van dit merk. De kopjes en theepotten van Pip Studio zijn prachtig gedecoreerd met veel gevoel voor sfeer en kleurstelling. De goede kwaliteit en de kleine details, zoals een extra bloem of  printje aan de binnenkant van een kop of beker, maakt het verrassend en een genot om er je koffie of thee uit te drinken.

Dishes  & Deco! Dit kleine bedrijf maakt ambachtelijk en met de hand beschilderde aardewerken schalen. Wij verkopen deze schaaltjes  in allerlei maten en dessins. Ze combineren prachtig met de olijfhouten planken van Dishes & Deco. De mooie gedecoreerde schalen van Dishes & Deco geven iets extra’s aan je gedekte tafel. Voor bij een gezellige borrel met vrienden of familie zijn de tapas-schalen, voorzien van lekkere borrelhapjes een echte aanrader! Omdat de schalen van witte klei zijn gemaakt (minder kwetsbaar dan rode klei), zijn alle schalen vaatwasmachinebestendig. Ook kunnen de schalen gebruikt worden in de oven en de magnetron.