slide cake

Taarten maken

Workshop boltaart 

We maken een boltaart voor 10 personen. Je leert de technieken die nodig zijn om een boltaart te maken. Zoals de taart opbouwen, marsepein kleuren, decoraties maken en de taart bekleden. En je gaat naar huis met een overheerlijke en fraai ogende taart.  De workshop duurt ongeveer 2,5 uur. Kosten zijn 39,50- p.p. 

In onze agenda zie je wanneer er een workshop is gepland

Workshop harttaart

We maken een taart in een vorm van een hart goed voor 14 personen. We gaan de taart vullen, marsepein kleuren, decoraties maken en de taart bekleden. Je gaat naar huis met een liefdevolle taart. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.  De kosten zijn 44,50- p.p. 

Uiteraard is er tijdens de workshop koffie en thee. En ook aan iets lekkers zal het niet ontbreken. Bij de open inschrijving is het aantal deelnemers minimaal 8 en maximaal 10 personen.

Vind je het leuk om samen met je collega's, vrienden of familie een workshop te volgen dan kan dat ook. Als je zelf een groep van 8-10 personen samenstelt, kunnen we in overleg een datum prikken.

De workshops zijn ook leuk als bedrijfsuitje, vrijgezellenparty, teambuilding of familie uitje. De Keuken van Tante Cake geeft ook workshops voor grotere groepen, er wordt dan gezocht naar een gepaste locatie. Wanneer je contact met ons opneemt kunnen we in overleg kijken wat er mogelijk is.