slide cake

Taarten maken

Let op! Deze workshop zit vol!
MAANDAG 13 FEBRUARI WORKSHOP VALENTIJNS HARTTAART MAKEN

Verras je Valentijn met een zelfgemaakte taart in de vorm van een hart! Je leert de taart te vullen, marsepein kleuren, taart bekleden met marsepein en natuurlijk decoreren!

De workshop start om 19:30 uur en duurt ongeveer 2,5 uur. Na afloop ga je met een prachtige hart taart naar huis!

Kosten van de workshop 35 euro per persoon, dit is inclusief alle materiaalkosten, koffie/thee en iets lekkers.

Inschrijven kan door een mail te sturen, of bel tijdens de openingstijden van de winkel naar 030-6330430 Locatie: onze winkel, Kerkstraat 25

 

Vind je het leuk om samen met je collega's, vrienden of familie een workshop te volgen dan kan dat ook.
Als je zelf een groep van 8-10 personen samenstelt, kunnen we in overleg een datum prikken.

Workshop boltaart

We maken een boltaart voor 10 personen. Je leert de technieken die nodig zijn om een boltaart te maken. Zoals de taart opbouwen, marsepein kleuren, decoraties maken en de taart bekleden. En je gaat naar huis met een overheerlijke en fraai ogende taart.  De workshop duurt ongeveer 2,5 uur. Kosten zijn 39,50- p.p. 

Workshop harttaart

We maken een taart in een vorm van een hart goed voor 14 personen. We gaan de taart vullen, marsepein kleuren, decoraties maken en de taart bekleden. Je gaat naar huis met een liefdevolle taart. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.  De kosten zijn 44,50- p.p. 

Opgeven kan door een mail te sturen, door te bellen tijdens de openingstijden van de winkel naar 030-6330430 of kom even langs in de winkel.  

Uiteraard is er tijdens de workshop koffie en thee. En ook aan iets lekkers zal het niet ontbreken. Bij de open inschrijving is het aantal deelnemers minimaal 8 en maximaal 10 personen.

De workshops zijn ook leuk als bedrijfsuitje, vrijgezellenparty, teambuilding of familie uitje. De Keuken van Tante Cake geeft ook workshops voor grotere groepen, er wordt dan gezocht naar een gepaste locatie. Wanneer je contact met ons opneemt kunnen we in overleg kijken wat er mogelijk is.