Hollandse kruidenbotermix. Vanaf dag één onze bestseller! Voeg 1 afgestreken eetlepel kruidenmix toe aan 100 gram roomboter (op kamertemperatuur), even doorroeren en klaar!

Italiaanse mango azijn is de best verkopende azijn uit ons assortiment. Qua smaak en kleur een echte sensatie. Het zure van de azijn en het zoete van mango gaat voortreffelijk samen. Smaakt fantastisch in combinatie met zalm of gerookte kip en avocado, maar eigenlijk maakt ie alles lekker!

Twee bestsellers! Honing uit IJsselstein en de thee Het geheim van IJsselstein. Een zwarte thee met o.a. citrusschil, stukjes kaneel, korenbloem en stukjes appel. (Ssttt… niet verder vertellen hoe lekker deze thee is)

IJsselsteins likeurtje. Het meest geliefde likeurtjes van de tap is het IJsselsteins likeurtje, een echt koffielikeurtje. Lekker door de koffie of in een mooi glaasje ernaast. 14,8%. Verkrijgbaar vanaf 100 ml.

Wilde olijfolie, biologisch. Deze door onszelf geïmporteerde Spaanse olijfolie is een echte bestseller! Vol, maar ook zacht van smaak, is deze pure olijfolie, die door veel van onze klanten een topper wordt genoemd.

Kruiden en zout met het Tante Cake logo. Kruidenmixen en zout in smalle flessen die superleuk in je keuken of op tafel staan. Het assortiment wisselt, dus er is steeds weer een nieuwe fles om aan je collectie toe te voegen of om cadeau te geven.

Kaasdipper vijg-dadel-balsamico. Onmisbaar bij een kaasplank! Heerlijk bij oude kaas, maar past ook goed bij een Hollandse geitenkaas. Deze kaasdipper verkopen we veel in cadeau pakketjes

Mayonaise, maar dan extra lekker! Pesto of truffel maken je broodje of je maaltijd nóg smaakvoller. Vol, romig en uiteraard op ambachtelijke manier bereid.

Jam! Framboos-munt, cranberry-braam, vijgen en pruimen-kaneel. Onze jam wordt op een traditionele manier bereid, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van met zorg geselecteerde producten en natuurlijke grondstoffen zonder kunstmatige toevoegingen. En dat proef je, want ze zijn ontzettend lekker!

Advocaatje van Tante Cake. Heerlijk zacht en maar 6% alcohol. Deze advocaat met échte vanille is zo romig dat slagroom niet eens nodig is.

Cadeau pakket. Op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau? Wij helpen je graag met het samenstellen. Om je een idee te geven: het pakket op de foto is ongeveer 20 euro, maar kleiner of groter kan natuurlijk ook!

Altijd origineel en voor elk wat wils. Dat is waar wij naar streven bij het samenstellen van cadeau’s. Vraag gerust om advies, wij helpen je graag!