slide cake

Bestellen

Nov15Winkel4Als je bij ons een taart bestelt maken wij daar echt even tijd voor. We bespreken welke thema de taart krijgt, uit welke smaken de vulling kan bestaan en hoe wij de taart helemaal naar wens voor je kunnen maken. Mocht je zelf twijfelen of niet goed weten wat je wilt, dan helpen wij je graag. We hebben inmiddels een jarenlange ervaring op het gebied van taarten. Er is heel veel mogelijk en we vinden het leuk om met je mee te denken. Voor inspiratie kun je ook een kijkje nemen in de galerie op deze site.

Bel voor een bestelling (tijdens de openingstijden van de winkel) naar 030-6330430, 06-29393411 of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bestel je taart tijdig! Wij maken graag de mooiste en lekkerste taart voor je. Dat doen we met passie, creativiteit en veel plezier. De taarten worden met de hand gemaakt. Om altijd dezelfde kwaliteit te kunnen garanderen zijn wij beperkt met het aantal taarten die wij op een dag kunnen maken. Als ons bestelboek vol is, nemen wij geen nieuwe bestellingen aan, zodat wij voldoende zorg kunnen besteden aan onze taarten. Bestelde taarten kunnen worden opgehaald in onze winkel aan de Kerkstraat 19a te IJsselstein. 


Taarten, cupcakes of muffins kunnen worden geleverd op een mooie platte schaal, op een taartenplateau of een etagère. Hiervoor vragen we wel een borg. Gelieve de schaal, taartenplateau of etagère binnen 4 werkdagen terug te brengen, de borg wordt dan teruggestort op je rekening.

De betaling kun je overmaken naar girorekening NL55 INGB0006899707 t.n.v. De Keuken van Tante Cake te IJsselstein. Onder vermelding van je naam en afleverdatum. Je betaling moet wel binnen zijn op de afleverdatum.