slide cake

Ambachtelijke taarten

12appeltaartinstukken

 

AMBACHTELIJKE TAARTEN

Tante Cake bakt met veel liefde de lekkerste taarten. Uiteraard de beroemde appeltaart van Tante Cake, maar ook verrukkelijke worteltaart, cheesecake, Italiaanse chocoladetaart, amandel-citroencake en appelplaatcake. 

 APPELTAART VAN TANTE CAKE

De appeltaart van Tante Cake is echt anders dan anders en heeft al heel wat harten veroverd! Bomvol met appel, afgedekt met een lekkere laag kruimeldeeg, is ie bijna niet te weerstaan.
Je kunt de appeltaart van Tante Cake natuurlijk in onze winkel kopen, maar wil je het zekere voor het onzekere bestel dan tijdig, dan zorgen we dat er een appeltaart voor je klaarstaat.
 

Uit deze lekker hoge taart kunnen zo'n 6 tot 8 stukken gesneden worden. De appeltaart van Tante Cake kost 14,00 euro. Er is ook een grotere appeltaart voor zo'n 10 tot 12 personen. Deze appeltaart is uiteraard even lekker als de kleine hoge taart en kost 21,00 euro.  

APPELPLAATCAKEappelplaatcake
De appelplaatcake verkopen we per stukje (zeker goed voor twee tot vier personen) en kost 3,75. Heb je een feestje en wil je een grote appelplaatcake? Dat kan! Een appelplaatcake is 35x30 cm en is goed voor ongeveer 20 personen. Een appelplaatcake kost 21,50 euro.

WORTELTAARTworteltaart
Deze heerlijke worteltaart is gevuld met walnoten, geraspte wortel en een lekker laagje icing. Echt verrukkelijk! Uit een worteltaart haal je met gemak 10 tot 12 stukken. Deze taart kost 22,50 euro.

NEW YORK CHEESECAKE NewYorkCheesecake

Proef onze New York Cheesecake. Onweerstaanbaar lekker! Een cheesecake kost 35,00 euro. Goed voor 10 tot 12 stukken. De New York Cheesecake is niet alleen lekker bij de koffie of thee, maar ook perfect als dessert. 

AMANDEL CITROENCAKE
Van de beste kwaliteit amandelmeel en de lekkerste citroenen maken we deze smaakvolle
amandel citroencake. Absoluut één van onze favorieten! Uit deze taart haal je 8 tot 10 flinke punten. De amandel citroencake kost 20,00 euro.

ITALIAANSE CHOCOLADETAART MET AMANDEL EN AMARETTI-KOEKJES
Goddelijk lekker! Zo durven wij deze taart best te noemen. Gemaakt van o.a. pure chocolade, gemalen amandelen, amaretti-koekjes en natuurlijk een flinke portie liefde. En dat proef je! Een hele taart kost 22,00 euro en is goed voor 10 tot 12 punten.

RED VELVET TAART
Traditionele Amerikaanse taart, de chocoladecake is roodgekleurd, daartussen een laag van witte chocolade met roomkaas. Uit een red velvet taart haal je 10 -  12 flinke punten. De taart kost 31,50